UVJETI KUPNJE


UDŽBENICI

STRUČNA KNJIGA

LEKSIKONI, PRIRUČNICI, RJEČNICI

BIBLIOTEKA 30 MINUTA

BIBLIOTEKA EDZ-a

BELETRISTIKA

POPULARNO-ZNANSTVENA KNJIGA

KATALOG


Tražilica
Kategorija
Naziv
Pojam
Broj posjeta:
KORISNIČKO IME: LOZINKA:

30 minuta prije prezentacije
Autor: Patrick Forsyth
ISBN: 953-6647-52-4
Format: 11,5 x 17 cm
Opseg: 68 stranica
Uvez: meki
Godina izdanja: 2003.

Prezentiranje je poslovna vještina. Ono je jedan od važnih zadataka u mnogim zanimanjima u poslovnom svijetu o kojem ovisi kako će vas drugi doživjeti, pa i kako ćete napredovati u poslu. Prezentiranje međutim nije svakome jaka strana. Stjecanje vještine prezentiranja većini se ljudi ne događa samo po sebi. To je praktična vještina koju treba učiti i vježbati. Neće svatko biti veliki govornik, ali svatko može – a mnogi to i moraju – postići dobre rezultate ako nauči kako se to radi.
Namjera je ove knjižice jednostavna: pomoći čitatelju da brzo i lako pripremi i izvede dobru prezentaciju. Cilj je prije svega da prezentacija postigne svoju svrhu. Čitanje ove knjižice neće smanjiti potrebu za vježbanjem, ali dobro razumijevanje procesa pripreme prezentacije može pridonijeti bržem razvoju vještine prezentira-nja.
Cijena: 30,00 + 5 % PDV kn
Detaljnije...

30 minuta prije sastanka
Autor: Alan Barker
ISBN: 953-6647-63-X
Format: 11,5 x 17 cm
Opseg: 68 stranica
Uvez: meki
Godina izdanja: 2004.

Morate voditi sastanak. Sudionici dolaze za 30 minuta. Kako se osjećate? Vođenje sastanka jedna je od naj-važnijih vještina i izazov za svakog rukovoditelja. Uspješan sastanak pridonosi uspjehu poduzeća. Loše održan sas-tanak može učiniti više štete nego koristi. Sjetite se pos-ljednjeg sastanka na kojem ste sudjelovali. Je li bio uspje-šan? Ako jest, zašto? Ili je sastanak bio promašen? Možda su sudionici diskutirali o nevažnim pojedinostima ili su stalno skretali s teme? I, što je najgore, sastanak je možda trajao predugo. Izašli ste iscrpljeni i zakasnili na sljedeći sastanak. Kad stvari krenu loše, obično se sva krivnja svaljuje na voditelja sastanka, ali mu se rijetko upućuju pohvale kad sve prođe dobro. To je zbog toga što je sastanak zajedničko djelovanje više osoba. Kad uspiju kao tim, svi imaju osjećaj da su sami postigli uspjeh. Prema tome, Vaš je zadatak stvoriti takve uvjete u kojima svatko može dati najbolje od sebe. Ova knjižica će vam u tome pomoći. Sretno!
Cijena: 30,00 + 5 % PDV kn
Detaljnije...

30 minuta prije razgovora o zaposlenju
Autor: June Lines
ISBN: 953-6647-77-X
Format: 11,5 x 17 cm
Opseg: 64 stranice
Uvez: meki
Godina izdanja: 2005.

Pozvani ste na razgovor o zaposlenju. Čestitamo! Sada biste željeli postići i svoj cilj: dobiti posao.

Ovu knjižicu možete pročitati u trideset minuta. Puna je praktičnih savjeta o tome kako ćete na intervjuu postići da vam bude ponuđen posao koji tražite. Svi savjeti temelje se na iskustvima kandidata, poslodavaca, specijalista za zapošljavanje, ali i nekoliko ispitivača.

Svaki poslodavac bira kandidate za posao na svoj način, pa nikad ne možete točno znati kako će intervju biti organiziran. Ovdje su prikazani uobičajeni postupci, a svaka će radna organizacija odabrati one metode koje joj najbolje odgovaraju. Pod ’radnom organizacijom’ podrazumijevamo svakoga poslodavca, bez obzira na veličinu, od lokalne radionice do svjetskih koncerna, uključujući škole, bolnice, istraživačke centre, neprofitne organizacije i gradska vijeća. Sretno!

Cijena: 30,00 + 5 % PDV kn

IZDVAJAMO

Da bi kupovali s košaricom ili poslali narudžbenicu, morate se registrirati (ili ako već jeste, koristiti Vaše korisničko ime i lozinku).

Naš direktni e-mail:
graphis1@inet.hr

 Na sve cijene treba dodati 5 % PDV-a.

 

 

NOVO!!!

UML-dijagrami

Napajanje električne vuče

NOVO!!  SIMATIC automatizacijski
sustavi

NOVO! Električna
pogonska tehnika

Fran Bošnjaković:
Nauka o toplini (I., II. i III.)

Nova knjiga R.
Miloševića:
Vakuumski
električni sklopni
aparati!

Imunologija i imunosne bolesti pluća. Izbornik: udžbenik - medicina!

A. Višković UGLJEN: SIGURNA ENERGIJA! Vidi izbornik: stručne knjige:energija.

Primjena programskog sustava Matlab za rješavanje tehničkih problema.

 

Aktualno:

Monografiju "BIOKOVO"
(izabrana 
u 20 najboljih knjiga u 2009.) naručite  telefonom  (01/2322-975) ili e-mailom (vidi popularnoznanstvena knjiga).

 

 

Objavljena je knjiga za djecu poznatog urednika emisija za djecu Hrvatskog radija Čedomila Variole: "Od neprilika do prilika..." (vidi beletristika, romani).